Werkwijze fotoshoot

Eerst bespreken we telefonisch of via de mail uw wensen en nemen we eventuele bijzonderheden door. U kunt aangeven of u de fotoshoot in de studio wenst of op locatie. Tevens kunt u een kledingadvies krijgen. Op de dag van de fotoshoot maken we eerst nader kennis met elkaar met een drankje erbij. Ik vind het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren, waarbij iedereen zich "thuis" voelt.


Lees verder...

Tarieven fotoshoots

Fotoshoot A 

€ 80,= (inclusief 21 % BTW)


Een fotoshoot in de studio of op locatie.
Aantal personen: 1 of 2. Duur: 1 à 1,5 uur. Voor iedere persoon extra: €15,= p.p. Dan duurt de fotoshoot iets langer. U krijgt voor iedere persoon extra een afdruk van 13x19 cm. gratis erbij.  Informeer naar de prijs indien u met meer als 6 personen komt.
Inclusief: gesprek voor aanvang van de shoot, kennismaking met drankje, 10 vakprints van 13 x 19 cm. t.w.v. €4,50, 1 grote vakprint van 20 x 30 cm. t.w.v. €10,= (de grote print is incl.uitgebreider retoucheren), alle foto's worden geoptimaliseerd.
Exclusief: reiskosten à 35 ct.per km. (alleen in geval van foto's op locatie buiten een straal van 10 km. om Weert heen). Uitgebreide retoucheerwerkzaamheden (optioneel tegen meerprijs)

Fotoshoot B 

€ 120,= (inclusief 21 % BTW)

Idem fotoshoot A + dvd met de 11 door u geselecteerde foto's (voor de afdrukken) in een resolutie,die  geschikt is voor afdrukken van ongeveer 20x30 cm, zodat u al uw foto's zowel voor internet kunt gebruiken als voor eigen afdrukken. 
Indien u met meer personen komt (zie fotoshoot B) dan krijgt u per persoon extra een gratis digitale foto op de dvd er bij. Bij bestelling van de dvd betaalt u €5,= per extra digitale foto.

Indien u geen dvd wenst, maar wel een losse digitale foto in hoge resolutie dan is de prijs €20,= per stuk. 

Profielfotoshoot

€ 49,50 (incl. 21% btw)

Een profielfotoshoot is een korte studiofotoshoot van ongeveer een 0,5 uur, waarin u op diverse manieren wordt geportretteerd. Direct na de shoot worden samen met u 3 foto's uitgekozen, die na verwerking en optimalisatie digitaal verstuurd worden in een resolutie geschikt voor internetgebruik.
Voor groepen vanaf 3 personen gelden speciale tarieven. Voor losse profielfoto's van een groep (bijv.voor een bedrijfswebsite) , die allemaal op dezelfde manier gemaakt moeten worden in verband met o.a. de eenheid gelden lagere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen! Er is ook een mogelijkheid om op lokatie een studio-opstelling te maken, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat voor u en uw medewerkers. 

LET OP! : VOOR EEN FOTOSHOOT OP VRIJDAGAVOND OF IN HET WEEKEND GELDT EEN TARIEFVERHOGING VAN 30%.

Bedrijfsfotografie

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden. Ik denk graag met u mee! 

Afdrukmogelijkheden en prijzen

Vakprints mat of glanzend:

Verkrijgbaar vanaf formaat 10 x 15 cm. (€ 3,=), 13x19 cm. (€4,50), 20x30 cm. (€10,=) tot hele grote formaten.
Informeer naar de prijzen!
Bij bestellingen beneden € 10,= worden € 3,95 verzend- en handlingkosten gerekend.

Canvasdoek in de beste kwaliteit, dubbelgeweven en van 100% katoenvezel, opgespannen:
Verkrijgbaar vanaf formaat 30 x 30 cm. (€53,=) en in grotere formaten (vanaf 40x 60 cm.) met dikkere spie-latten. Informeer vrijblijvend naar de prijzen! 
Prijzen zijn exclusief coaten à € 10,= en verzendkosten €15,=, per bestelling. 

Foto op aluminium met 3 mm.acryllaag, incl. ophangsysteem, zeer exclusief:
Verkrijgbaar vanaf formaat formaat 20 x 20 cm.(€59,=) tot 100 x 200 cm. Informeer naar de prijzen.

Foto op aluminium met zandstructuurfolie, incl. ophangsysteem, zeer strak:
Verkrijgbaar vanaf formaat 20 x 20 cm.(€49,=) tot 100 x 200 cm. Informeer naar de prijzen. 

Foto op exclusive wooden met zandstructuurlaag, incl. ophangsysteem:
Verkrijgbaar vanaf 50 x 50 cm. (€ 124,=) tot 80 x 80 cm. Informeer naar de prijzen.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Cadeaubon

U kunt een cadeaubon kopen voor fotoshoot A of fotoshoot B (zie prijslijst fotoshoots), maar ook een door u gewenst bedrag (vanaf € 30,=)of een speciale tekst is mogelijk. De bon komt in een fotolijstje en wordt feestelijk voor u ingepakt.

Bedrijven

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden en prijzen door te spreken!

Wilt u foto's van uw medewerkers, uw bedrijfspand of bijvoorbeeld een door u georganiseerd evenement? Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en  door mijn marketingachtergrond ben ik in staat met u en uw bedrijf mee te denken om zo tot een resultaat te komen, dat past bij het imago van uw bedrijf.